REFERENCER COACHING

Udbytte af Coaching fra klienter:

Karina Laugesen til Q Tange
2. november kl. 17:04

Jeg vil gerne give Lone Tange de største rosende ord!
Lone har i den grad hjulpet mig rigtig meget i en svær periode i mit liv!
Var det ikke for hende, ville je...g ikke være så godt på vej, som jeg nu er kommet!
Så tak for det, Lone!

Jeg vil gerne anbefale Lone til alle, der måtte have brug for professionel hjælp og støtte til at komme gennem nogle af livets udfordringer.
Ikke kun er hun super professionel, hun er også et vidunderligt menneske!
Lone vil altid være en person, som jeg vil være evigt taknemlig.

Tak, Lone!

til rette vedkommende:
Vil gerne fortælle alle interesserede, at et coachforløb hos Lone, har givet mig modet tilbage. Både såvel m.h.t. mit job men også i privaten. Jeg kunne slet ikke overskue min hverdag og blev sygemeldt med stress. Min chef nærmest "tvang" mig ud til Lone, og det er jeg ham evigt taknemmelig for. Jeg fik vendt hele min hverdag og mit liv, og kunne pludselig se mig
selv med andres øjne, hold da op.....tro pokker jeg havde det dårligt. Ved hårdt dagligt arbejde er det lykkes mig, på få måneder, at få nyt perspektiv på min gøren og laden, og det til glæde for mig selv og mine omgivelser. Er atter tilbage på jobbet - før tid - men gør alle mine rutiner på en ganske anden måde. Tak tak og atter tak til min chef og til Lone, og for at coaching kan gøre en forskel.

KH
HASPHej Lone - vi lige sige 1000 TAK for en rigtig god vejledning/coaching i forhold til jobsøgning og job valg!! Og ikke mindst din gode/dejlige måde at skubbe til "et eller andet" inden i som har ført til "en tro på" at jeg KAN skrive en god ansøgning, at jeg NOK skal komme til en samtale og IKKE MINDST jeg SKAL NOK FÅ ET JOB!! .. Hvilket jeg nu også har fået - og det skyldes i stor grad dit skub til min selvtillid/selvværd!!
Kh
HEP
------------------------------------------------------------------
Mit mandlige ego led ingen knæk
Jeg mødte skeptisk op til første samtale med Lone, chefen havde institeret. Troede det var noget psykolog noget og hvad skulle samtaler kunne hjælpe på mín arbejdsindsats. Jeg må med skam bekende, at det er det bedste, næst efter at gifte mig, jeg har gjort for mig selv. Allerede efter første samtale følte jeg mig så lettet over at jeg faktisk var helt i orden, men der var nogle ting jeg lige skulle overveje. Efter den 5 samtale kører mit arbejdsliv på skinner, mit selvværd er dukket frem af glemslen og min kone er yderst tilfreds med forløbet og mener jeg skal fortsætte. :) - Min chef er sikker på, at samtalerne har sparet ham for mange kroner i sygedagpenge, og jeg tror han har ret. Tak Lone, og jeg fortsætter med glæde samtalerne, for at fortsætte min gode udvikling mod mine nye mål i livet.
Knud S.K, Partner
------------------------------------------------------------------
Nyt liv, nyt menneske, nu uden sygdom og stress
Fra sygemeldt med stress til raskmeldt med overskud på mentalkontoen, og så kun ved 4 sessioner fordelt på 2 måneder. Hvis nogen havde fortalt mig dette, så ville jeg ikke tro på det. Men Lone, du formåede via din indlevelse i min situation og din fantastiske direkte måde at anskue min tilværelse på, at stille en million "mærkelige" spørgsmål, som fik mig til at se mig selv og mit liv på et helt anden måde. Jeg har fået nogle redskaber med i livets kuffert som gør, at jeg ALDRIG igen havner i samme situation igen. Mit job kører derud af, mit engangement er tilbage og jeg synes bare mit liv er fantastisk igen. Min chef og kolleger hører om dig næsten hver dag, for de kommenterer hele tiden min nye tilgang til tingene. Tak Tak og atter Tak og til andre, PRØV DET - jeg tror ikke der er en situation Lone ikke kan flytte på.Jeg øsnker fortsat din sparring hver 3.måned for ikke at falde tilbage.
Malene Christensen, Sales manager

------------------------------------------------------------------

"Hvad har coachning betydet for mig?
Jeg har fået en sparringspartner, som kan omformulere mine tanker og give mig redskaber til, at komme videre i mit liv.
Den personlige kontakt, har betydet ALT for min videreudvikling. Uanset hvilken situation, jeg har stået i, har hjælpen altid været der, også igennem telefonen.
Det har betydet at jeg hurtigt har kunnet komme videre i mit liv. Forløbet har været meget effekttivt.
Jeg har fået et nyt syn på mig selv, igennem coahning og fået nogle redskaber til at kommme videre på en ny måde, i mit liv.
Tusind TAK for din Store hjælp Lone!!!! "
LL
 
------------------------------------------------------------------
 
"Jeg kan kun varmt anbefale coaching hos Lone Tange. Resultaterne taler sit tydelige sprog for mit vedkommende. Fra at have et MEGET kritisk, dagligt, overarbejde hos Post Danmark, som bevirkede at jeg var meget stresset, fik jeg vendt skuden og skridt for skridt kom jeg på ret køl, og har nu genfundet min arbejdsglæde. Jeg klarer mit arbejde på nomeret tid, og har fået mere overskud i min hverdag, til glæde for familie og venner og ikke mindst mig selv".
NN

------------------------------------------------------------------
"Lone Tange har på ultra kort tid, givet min liv et positivt boost. Jeg har brugt rigtig meget dårlig energi på at være sur på alt og alle og navnlig mig selv, uden helt at vide hvorfor. Allerede efter den første samtale, gik jeg fra Lone med en følelse af at være i bedre humør end jeg havde været i flere år. Lone lyttede til alt min snak og stillede mig de mest utrolige men simple spørgsmål, som jeg aldrig havde fundet på at spørge mig selv om, og pludselig gik det op for mig, at det jo var mit manglende selvværd og ikke alle andre der var noget galt med. Da denne erkendelse var på plads, så jeg pludselig mange ting på en helt anden måde, og har nu lært mig selv, at "ændre perspektivet" en anden vej. Jeg kan på det varmeste anbefale Lone som en seriøs og meget dygtig coach. Gid jeg havde lært hende at kende for flere år siden".
Sanne K.

------------------------------------------------------------------
Recommendation for Lone Tange as candidate for ACC certification. 
I fully support Lone Tange’s ACC Application. I have witnessed her coaching and believe she clearly meets the requirements of the qualification. She is a focuses coach there meet the ICF ethical guidelines and standards of the coach profession. During her coaching session Lone Tange establishing trust and truly intimacy with the client, and demonstrate that she was following the clients agenda. She attends to the client and the client’s agenda with power question and direct communication. She create awareness and learning for the client, as walk away committed to an action plan. 
I highly recommend Lone Tange for the ACC Coach Credential. 
Best regards 
Gerda Lambertsen
CPCCMember of The ICF Nordic Denmark 
BoardICF Membership ID 1020773 
g@lambertsen-coaching.dk
Phone: +45 86216770

------------------------------------------------------------------
 
Recommendation for Lone Tange candidate
I am delighted to recommend Lone Tange for the ACC Certified Coach Credential.
I have listened to Lone Tange coaching session – taking place on May 11 – 2007, and she is a very focused Coach there meet ICF ethical guidelines and standards of the coach profession.During her coaching session, Lone Tange demonstrated that she follow the clients agenda fully. She is an excellent active listener and trough powerful question she create awareness and learning for the client. The client walk away fully committed and to the action plan.
I highly recommend Lone Tange for the ACC Coach Credential.
GROW2
Connie Frimann
PCC & CPCP Cert. Coach
President - ICF Nordic