HVAD ER HYPNOSE

Se video

Hypnose er en tilstand som du selv går ind og ud af flere gange dagligt. Der er intet ”hokus pokus” og det du ser i fjernsynet eller til shows, har INTET at gøre med den terapeutiske hypnose, som jeg udfører.

Hypnose er blot en afslappet tilstand, (a la mindfullnes el. meditation) hvor du er koncentreret og mere modtagelig for DINE ØNSKEDE forandringer eller for bedre indlæring. Hypnosen giver nemmere adgang til dit underbevidste sind og til dine følelser. Hypnose er videnskabeligt underbygget. Og JA stort set alle mennesker kan hypnotiseres.

Min metode: Som exam. hypnoterapeut

Jeg er uddannet exam. Master Hypnotisør og hypnoterapeut, fra Hypnosehuset Danmark.
I denne hypnosetype, arbejder vi med fem trin og den er en af de mest effektive metoder. Metoden baserer sig på at få "ukrudtet"/roden til problemet, med op.

Der er kriterier, som skal opfyldes, før vi kan gå videre til næste trin. Er kriterierne ikke opfyldt, så arbejder vi videre på det igangværende trin indtil kriterierne er opfyldt og først her kan vi gå videre til næste trin.
Hvor mange faser, som du behøver, afhænger af, hvilket problem du ønsker at forandre og hvad der dukker op i de forskellige faser.

Gennem denne metode, arbejder jeg med dine følelser. Vi slukker for "hjernen" og mærker maven. Følelser er det, der styrer os mennesker i alt, hvad vi siger og gør. Men ikke alle mennesker er gode til at mærke, hvad følelserne vil fortælle os. Ofte undertrykker vi vores følelser, og det har vi lært gennem livet, men denne strategi, kan desværre sætte sig og give problemer.

Metoden her, kan afhjælpe de fleste problemstillinger.

Angst, Stress, Dårligt selvværd, Traumer, Depressioner, Konflikter, Søvnproblemer, (Smerter), URO, bekymringer, rygning, overspisning, etc……

Kontakt os på tlf. 3094 3192 - email: info@qtange.dk