LONE TANGE, DIREKTØR OG INDEHAVER 

Jeg er overbevist om, at ALT har en årsag - tilfældigheder findes ikke.
Denne overbevisning er mit udgangspunkt når jeg møder virksomheder eller enkeltpersoner.
At få balance mellem job og privatliv er en kunst, men jeg kan hjælpe med at finde den bedst mulige balance for dig/jer, der hvor I er i livet NU.

37 års blandet erhvervserfaring - så jeg ved NOGET om meget.
"CAND lidt af hvert".


JEG ER UDDANNET EXAM. HYPNOTERAPEUT I 2020
JEG ER UDDANNET INTERNATIONAL ACC CERTIFICERET COACH I 2007
JEG ER UDDANNET I FINANSSEKTOREN OG DETAIL-HANDELEN.
JEG HAR ARBEJDET SOM HR-KONSULENT I UNDERVISNINGSBRANCHEN OG INDEN FOR PERSONALE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE MED ELLER UDEN DISC ANALYSER
Netop den brede praktiske erfaring fra erhvervslivet gør, at det er såvel en praktisk som teoretisk tilgang, jeg har til at løse virksomhedernes og medarbejdernes problemstillinger.
Jeg har i 28 år coachet, rådgivet og undervist små og store virksomheder, såvel offentlige som private i hele Danmark. Jeg er meget nysgerrig på hvorfor mennesker gør og siger det de gør, og det er min drivkraft når jeg arbejder med udvikling af mennesker. Vi kan alle blive bedre til det vi er gode til.

Q Tange holder til i fantastiske omgivelser i Business Park Randers, og vi har egne kursuslokaler og velegnede faciliteter til såvel indendørs som udendørs kurser. Coach samtaler og Hypnose foregår ligeledes her, privat eller efter kundens ønsker.
 
Jeg er idekvinde og opstarter af erhvervsforeningen Q-Vinderne - der er netværk for selvstændige kvindelige erhvervsledere. Stiftet i 2006.

Se: Referencer
Gennem alle årene har jeg samlet og etableret et bredt netværk af dygtige ledere, HR-chefer og konsulenter, som medvirker ved løsning af Q Tange's opgaver. Alle mine samarbejdspartnere har, foruden teoretisk viden, mange års praktisk erfaring med de opgaver, der skal løses.
Resultaterne af vores ydelser kan altid ses og måles.
Kontakt os på tlf. 3094 3192 - email: info@qtange.dk