statements fra kunder

Q Tange og RPC Superfos Randers
Ved flere lejligheder har jeg haft den fornøjelse at anvende Q Tange til udvikling, sparring og kursusdage for min afdeling. Lone Tange er hurtig til at sætte sig ind i en virksomheds/afdelings mindre eller større udfordringer, og er meget dygtig til løbende at tilpasse det aftalte forløb til den enkeltes eller en afdelings problemstillinger. Hun forstår, at stille ”provokerende” spørgsmål, som gør, at man ikke kan undgå at grine - samtidig med at dette til en hver tid giver stof til eftertanke.
At arbejde sammen med Q Tange ser jeg som en særdeles ”stor investering” i, at kunne hjælpe den enkelte medarbejder til en hverdag med større arbejdsglæde og trivsel.

RPC Superfos a/s
Martin Mulvad
Purchasing & Logistics manager

 Udbytte af Coaching fra klienter:

Karina Laugesen til Q Tange 
2. november kl. 17:04
Jeg vil gerne give Lone Tange de største rosende ord!
Lone har i den grad hjulpet mig rigtig meget i en svær periode i mit liv!
Var det ikke for hende, ville jeg ikke være så godt på vej, som jeg nu er kommet!
Så tak for det, Lone!
Jeg vil gerne anbefale Lone til alle, der måtte have brug for professionel hjælp og støtte til at komme gennem nogle af livets udfordringer.
Ikke kun er hun super professionel, hun er også et vidunderligt menneske!
Lone vil altid være en person, som jeg vil være evigt taknemlig.
Tak, Lone!

til rette vedkommende:
Vil gerne fortælle alle interesserede, at et coachforløb hos Lone, har givet mig modet tilbage. Både såvel m.h.t. mit job men også i privaten. Jeg kunne slet ikke overskue min hverdag og blev sygemeldt med stress. Min chef nærmest "tvang" mig ud til Lone, og det er jeg ham evigt taknemmelig for. Jeg fik vendt hele min hverdag og mit liv, og kunne pludselig se mig
selv med andres øjne, hold da op.....tro pokker jeg havde det dårligt. Ved hårdt dagligt arbejde er det lykkes mig, på få måneder, at få nyt perspektiv på min gøren og laden, og det til glæde for mig selv og mine omgivelser. Er atter tilbage på jobbet - før tid - men gør alle mine rutiner på en ganske anden måde. Tak tak og atter tak til min chef og til Lone, og for at coaching kan gøre en forskel.

KH
HASP