DIREKTE COACHING UDEN OMSVØB

Et tilbud til dig som ønsker, hurtigt, at kunne omsætte coaching til resultater. Meget effektfuld og du skal være parat til at smage ”medicinen” selv ved selv at modtage coaching. 

Direkte coaching uden omsvøb er et kursus for de ledere, eller andre medarbejdere, som har behov for at blive mere direkte i deres kommunikation og bedre til at lytte og guide andre med forskellige problematikker eller udfordringer. Ligeledes bliver deltagerne bedre til at håndtere og løse konflikter.

Kurset retter sig ligeledes til dig som blot er interesseret i at kunne praktisere coaching uden at være uddannet coach.  Således kan coaching anvendes i forhold til andre du måtte ønske en bedre forståelse for og - hos, foruden en bedre forståelse af dig selv.

Pointen ved coaching er, at mennesker, der selv finder løsning på deres udfordringer, som oftest selv tager større ansvar, udviser mere motivation og klarer opgaven bedre.

Du får lavet en Extended DISC analyse på dig selv i forløbet.

Varighed:
Tid:
Sted:
Pris:
Antal deltagere:
2 dage og 1 dag med opfølgning/afprøvning hos dig
september og oktober 2021
Randers
kr. 6.000,- pr person excl moms, inkl forplejning og materialer.
Min 6 personer Max 12 personer
Velegnet som Teamudvikling. Kan afholdes kun for jeres virksomhed. Ring for specialtilbud.
ENE UNDERVISNING efter aftale

Du kan bruge coaching i din og andres udvikling og skabe motivation hos andre samt være en inspirerende sparringspartner for andre i løsningen af udfordringer og opgaver, for du bliver en god samtalepartner der hjælper andre til selvstændig problemløsning

Sidste frist for tilmelding 1.september 2021