HVAD ER EN COACH?

Begrebet coach går tilbage til 1500 tallet og betyder egentlig karet eller hestevogn. En ”coachman” var kusken, der styrede hestene til at yde deres bedste ved at yde omsorg, pleje og træning af disse.

I 1970´ erne blev begrebet coach anvendt i forbindelse med konkurrencetræning, specielt med fokus på den mentale forberedelse. I dag er coach et kært navn til mange slags børn.

En af de grundlæggende opfattelser eller overbevisninger, der styrer en coach er, at vi alle indeholder de ressourcer/potentialer, vi har brug for. De skal blot (gen)findes og pakkes ud.
Coachen er IKKE en magisk person, der ved hjælp af sin tryllestav kan få alle drømme gjort til virkelighed, men er en hjælper der får coachee/klient til at se, hvor han/hun er nu, og hvilke skridt, der skal tages for at nå sine mål.

Coachens opgave er at hjælpe såvel virksomheder som enkeltpersoner til at få nogle nye perspektiver, ideer og handlemåder, så drømmen/målet bliver realistisk og opnåelig.
En coach giver sin coachee el. klient et objektivt perspektiv – altså uden personlig mening – på coachee el. klients, potentialer og udfordringer. Dette i modsætning til de mange subjektive råd, han/hun får fra kolleger, familie og venner.
Q Tange coacher inden for:
  • Karrierevejledning og – rådgivning
  • Personlig udvikling og trivsel
  • Overskud og balance i hverdagen
  • Personlig gennemslagskraft
  • Stresshåndtering og forebyggelse
  • Nå mål eller ændre livsstil
Kontakt os på tlf. 3094 3192 - email: info@qtange.dk