Hader du at rejse dig og sige noget?

Alle har X faktor - PRÆSENTATIONSTEKNIK OG PERFORMANCE

Hader du at rejse dig op i en forsamling og sige noget? Sløver folk hen, når du taler og præsentere? Så er dette noget for dig.

Du har brug for at blive god til at få dit budskab ud, uanset om du er leder eller medarbejder, og uanset om du skal foretage en præsentation over for en større eller mindre gruppe. Jeg kan hjælpe dig med at blive fortrolig med at holde taler og præsenterer. Og jeg vil vove den påstand, at jeg vil kunne få dig til at kunne lide det!

På kurset i præsentationsteknik og performance lærer du at planlægge og udføre en professionel præsentation, der passer til din personlighed, rettet mod den aktuelle målgruppe. Du kommer til at føle dig mere sikker, når du skal tale til en forsamling.

"Da jeg stod der, føltes det godt – tak for den positive feedback på mit indlæg. Processen har, som du jo nok ved, ikke været helt uden forhindringer, men her hvor jeg er på den anden side af det, så var det faktisk en god oplevelse, hvor jeg samtidig har lært noget nyt om mig selv undervejs. …" udtalelse fra Ann Karina…

Eneundervisning – hvis du foretrækker det


Kontakt os på tlf. 3094 3192 - email: info@qtange.dk