KURSER OG UDVIKLING

Udvikling og resultater hænger uløseligt sammen, og derfor er kurser for både ledere og medarbejdere en god investering. Q Tange's kurser er målrettet udvikling med tydelige resultater- der tager udgangspunkt i din virkelighed.
Vi tilbyder kurser i vore egne lækre lokaler her i Business Park Randers, men I kan også vælge andre lokationer.

Udtalelser fra kursister:

Kære Lone
Et fantastisk, indholds-og udbytterigt kursus du leverede idag! Det var i høj grad nogle fornøjelige og tankevækkende timer, som sendte mig afsted med en positiv fornemmelse - udrustet med flere konstruktive værktøjer til at "blive bedre" i forhold til mig selv, min private og arbejdsfamilie, og til mine øvrige medmennesker generelt. Af hjertet tak.
KH

Annemette Svensson, Favrskov Bibliotekerne.


 
Mejeribrugets Uddannelsesfond gennemførte i Horsens den 12. januar 2012 et inspirations- og motivationsseminar for 23 uddannelsesambassadører inden for kontoradministration på mejerierne. Formålet ved arrangementet var helt overordnet, at klæde deltagerne på til den opgave, de havde påtaget sig med at kunne vejlede deres kolleger til relevant efteruddannelse og hvordan man via uddannelse kan følge med, i forhold til de udfordringer jobbet allerede har og vil få fremover.
Blandt flere indlægsholdere bidrog Lone Tange med et inspirerende og underholdende indlæg om hverdagens udfordringer og om det at være eller ikke være forandringsparat.
På vegne af Mejeribrugets Uddannelsesfond
Torben Rentzius Jans
Chefkonsulent
Mejeribrugets Arbejdsgiverforening.

Diverse
"Jeg følte mig "truffet" i de fleste eksempler der fremkom.  Fået stor selverkendelse"
"Vi griner stadig hjemme i afdellingen, når vi kalder hinanden for øvbøv´ er, men det har virket. Nu griner vi når nogle "brokker" sig, og kulturen er blevet helt anderledes"
"Deltagerne blev involverede og vi følte, at det ikke blot var et standardkursus, men at vi selv havde indflydelse på kursets indhold."
"God og forståelig teori, der kunne omsættes til praksis"
"Ligedeles den engagerede og inspirerede måde der blev undervist på."
"Det er bestemt ikke kedeligt."
"Der var rigtig godt med humor til at belyse problemstillingerne."
"Undervisningen var nærværende og havde netop forståelse for vores problemer"
"Underviseren havde sat sig godt ind i vores hverdag"
"Utrolige resultater i afdelingen, allerede dagen efter kurset"
Vi afholder kurser uanset deltagerantal, der hvor I ønsker det.